Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Betegápolás - Ápolás otthon képes leírás - Betegápolás.tlap.hu
részletek »

Betegápolás - Ápolás otthon - Betegápolás.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: betegapolas.tlap.hu » Betegápolás - Ápolás otthon
Keresés
Találatok száma - 11 db
Megfigyelés  Betegápolás

Megfigyelés Betegápolás

A beteg ápolását végző hozzátartozó és az orvos közti együttműködés az eredményes ápolás egyik alapfeltétele. Az orvos napközben nincs a beteg mellett, sőt esetleg csak hetenként látogatja meg. A látogatás közti időszakban az otthoni betegápoló látja el a beteg felügyeletét. Az orvos tevékenysége csak akkor lehet igazán eredményes, ha az ápoló beszámol pontosan mindenről, ami a beteggel a két látogatás közti időben történt. Miután minden ember emlékezőképessége korlátozott, célszerű, ha a lényegesebb panaszokat és észleléseket a beteg éjjeliszekrényén vagy az asztalon fekvő füzetbe jegyzi fel. A gondosságon kívül az ápolást végző családtag legfontosabb tulajdonsága a türelmes segítőkészség kell hogy legyen. Hallgassa végig a beteg minden panaszát, kísérelje meg együttérzéssel vigasztalni és sose nevesse ki. De tanuljon meg határozott különbséget tenni a saját szemével észleltek és a beteg által elmondottak között. Csak így tudja az orvost pontosan tájékoztatni. Mozdulatlan fekvésre kényszerülő beteget lehetőleg sohasem hagyjuk úgy magára, hogy gong, kürt, villanycsengő, telefon vagy egyéb biztosan a könnyen észlelhető jelzőberendezéssel szükségesetén ne tudjon segítséget kérni.

Táplálás Betegápolás

Táplálás Betegápolás

Az otthoni betegápolás egyik legfontosabb mozzanata a beteg táplálása. E tekintetben az aggályoskodó vagy túlbuzgó hozzátartozó legalább annyi hibát követhet el, mint a könnyelmű vagy felelőtlen. Ha az orvos különleges diétát rendel, úgy annak következetes betartása legalább olyan lényeges, mint a gyógyszeradagolás betartása. Ha nincs külön diétás utasítás, akkor az alapszabály az, hogy a beteget ne etessük túl.

Betegágy Betegápolás

Betegágy Betegápolás

A tartósan fekvő beteg szinte egész életét az ágyban tölti. Ezért sorsa nagymértékben függ fekhelyétől. A tartósan betegek ápolására a hagyományos régi ágy a legjobb, függetlenül attól, hogy az fából vagy vascsőből készült-e.

Foglalkozás egészségügy magazin hírek
Mikor forduljon orvoshoz ízületi fájdalmával?
Mikor forduljon orvoshoz ízületi... A rheumatoid arthritis rendszerint a test mindkét oldalán, és egyidejűleg több ízületben okoz fájdalmat, korai szakaszában a csukló, a kéz, a láb és a térdek ízületei lehetnek érintettek. A rheumatoid arthritis tünetei időről-időre megjelenhetnek, aztán elmúlhatnak. Ezek közé tartoznak az alábbi panaszok: Az ízületek fájdalma és duzzanata, különösen a kezek...
Modernebb lesz a bonyhádi kórház
Modernebb lesz a bonyhádi kórház Korszerűsítik a bonyhádi kórházat és rendelőintézetet 264 millió forintos...
Először nem fáj, ezért alattomos az érelmeszesedés
Először nem fáj, ezért alattomos az... A magas koleszterinszint nem fáj, ezért jellemzően későn veszik észre, amikor...
 Idősgondozás | Otthonápolás az ország egész területén

Idősgondozás | Otthonápolás az ország egész területén

Fontos Önnek, hogy szeretteit biztonságban tudja? Az idősgondozás itt felsorolt formái nagymértékben segítik önt és családját a rehabilitáció azon folyamataiban, amelyek lehetővé teszik, hogy a gyógyulás utolsó fázisaiban elhagyhassák a kórházat, illetve a betegágyat. Kívánjuk, hogy segítségünkkel gyógyulását otthon, ugyanolyan sikerrel fejezze be, mint akármelyik egészségügyi intézményben.

Mobil Masszázs

Mobil Masszázs

1980 - ban születtem Egerben. Masszázzsal 2007 - óta foglalkozom. Eleinte csak a családtagokat akartam masszázzsal kényeztetni és egészségi állapotukon javítani, később aztán főállásban is elkezdtem masszőzként dolgozni. Folyamatosan képzem magam a masszőri pályán, hogy professzionális szolgáltatást tudjak nyújtani vendégeim részére. Jelenleg okleveles gyógymasszőr vagyok emellett svéd, frissítő, lazító, relaxációs, méregtelenítő, alakformáló, aroma, talp reflexológia, nyirokmasszázs is szerepel a tudásbázisomban. A hét nagyobb részében a Mátrában vagyok elérhető Eger, Gyöngyös és környéke a maradék időben Budapesten. Ezért telefonos egyeztetés szükséges az időpont egyeztetés végett. Házhoz is megyek igény esetén.

Gyógytornász házhoz megy

Gyógytornász házhoz megy

Saját, komplex gyógytorna technikánknak köszönhetően fájdalommentesen, és eredményesen kezeljük a különböző mozgásszervi problémákat. Specialitásaink a következő problémák gyógyítása, kezelése: porckorongsérv, derékfájdalmak, egyéb gerincproblémák, nyak és váll fájdalmak, ízületi kopások (térd, csípő), balesetek, műtétek utáni rehabilitáció, stroke utáni rehabilitáció, neurológiai kórképek kezelése. Gyógytorna szolgáltató hálózatunk megbízható, felkészült, és hatékony gyógytornászokat biztosít az Ön otthonába, tornatermünkbe, a munkahelyére, vagy akár kedvenc gyógyfürdőjébe is!

Betegápolás - Sz & B Kft.

Betegápolás - Sz & B Kft.

Cégünk elsődleges munkaköre a betegápolás. Megbetegedett, beteg rokona, hozzátartozója miért töltse gyógyulási idejét a kórházban, ha van lehetőség otthon, biztonságos környezetben gyógyulnia. Ingyenesen házhoz megyünk és akár a reggeli vizittől 24 órás felügyeletet tudunk biztosítani. Munkatársaink rugalmasak, az ön igényeihez igazodnak minden esetben illetve az orvos által előírt feladatok látja el. Szakszerű illetve nem szakszerű gondozást, ápolást nyújtunk. Betegápolás mellett vállalunk idős gondozást, gyermek felügyeletet.

Kék Angyal Házi Betegápoló Szolgálat

Kék Angyal Házi Betegápoló Szolgálat

A Kék Angyal Házi betegápolási Szolgálat Budapest egész területén foglalkozik házi betegápolással. Szolgáltatásaink közé tartozik az otthonápolás mellett, az idősgondozás, a gyógytorna vagy akár a betegszállítás megszervezése is. Szervezetünknél jól képzett, professzionális és hivatásuknak elkötelezett betegápolók, gyógytornászok és szociális munkások dolgoznak. Árainkról honlapunkon tájékozódhat, melyek egy jól átlátható táblázatba foglalva könnyen áttekinthetőek. A betegellátás igény szerint az év minden napján igénybe vehető. Bármilyen kérdése lenne a szolgáltatásokkal kapcsolatosan forduljon hozzánk bizalommal a honlapon megtalálható elérhetőségek valamelyikén.

Replant-Cardo Kft. - Felfekvést megelőző matracc

Replant-Cardo Kft. - Felfekvést megelőző matracc

Vállalkozásunk a Replant-Cardo Kft. seb, sztóma, inkontinencia és fisztula kezelésére, valamint felfekvés megelőzésére szolgáló termékek kereskedelmével foglalkozik. A cég tevékenysége kiterjed a szakorvosok, háziorvosok és szakdolgozók látogatására és tanácsadására is, partnerei számára pedig szakmai képzéseket is szervez. A ReplantMed Kft. által képviselt gyártók minőségi termékeket forgalmaznak, az új technológiákat képviselő termékek alkalmazását munkatársaink workshopokon, termékbemutatókon, szakmai konferenciákon és kongresszusokon mutatják be a végfelhasználóknak. Látogasson el weboldalunkra, tekintse meg teljes kínálatunk, kérdéseivel pedig forduljon hozzánk!

Hirdetés
Nurse Háziápolási Szolgálat

Nurse Háziápolási Szolgálat

Társaságunk, a NURSE Háziápolási Szolgálat azt a küldetést vállalta, hogy az otthonukban ellátásra, ápolásra szoruló fiatal, idős, beteg, sérült emberek ellátásában segítő kezet nyújtson. Amennyiben családtagja otthoni betegellátást, felügyeletet igényel, ápolási koordinátoraink szakszerű segítséget, tanácsokat adnak ahhoz, hogy Ön a legmegfelelőbb ellátást biztosíthassa gyermekének, beteg, idős hozzátartozójának. A szolgáltatásainkkal kapcsolatos bővebb információkat a weboldalunkon talál, ahol a cég céljairól, ellátási csomagjairól és partnereiről is tájékozódhat. Amennyiben Önnek agy családtagjának segítségre van szüksége forduljon hozzánk bizalommal.

Complett Careful Kft.

Complett Careful Kft.

A Complett Careful Kft. csapata hatalmas segítséget biztosít azoknak a családoknak, akiknek szükségük van házi betegápolókra. Ápolóink a legnagyobb gondoskodással és szakértelemmel segítenek azoknak a családoknak, akik igénybe veszik szolgáltatásainkat. Szolgáltatásaink között megtalálható házi betegápolás, idős gondozás és gyermekápolás is. Rengeteg elégedett ügyfelünk tudja bizonyítani, hogy mi tényleg törődünk betegeinkkel és mindenki megkapja tőlünk a megfelelő gondozást. További információkért látogasson el weboldalunkra! Kérdéseivel hívja bizalommal a honlapunkon található ügyfélszolgálati telefonszámunkat, amelyen kollégáink készséggel segítenek önnek!

Tuti menü