Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Betegápolás - Ápolás képes leírás - Betegápolás.tlap.hu
részletek »

Betegápolás - Ápolás - Betegápolás.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: betegapolas.tlap.hu » Betegápolás - Ápolás
Keresés
Találatok száma - 12 db
Ágyhoz szögezve - felfekvés

Ágyhoz szögezve - felfekvés

Ha egy betegség hosszú időre ágyba kényszerít valakit, fokozott a veszélye a felfekvés (decubitus) kialakulásának, ami különösen az idős embereket fenyegeti. Ha otthonunkban ápolunk beteget a legfontosabb teendők egyike a decubitus megelőzése.

A betegápolás

A betegápolás

A hevenyen megbetegedett családtagot rendszerint otthon ápolják. Szívesen marad otthon - ha a környezet és az ápolás megfelelő - a hosszantartó betegségben szenvedő idős ember is. Otthon az anya ápolja gyermekét, a gyermek szüleit és a házastársak egymást. Ahhoz, hogy ez az ápolás tökéletes legyen, két alapfeltételre van szükség. Az elsőt könyvből nem lehet megtanulni, mert ez a családtagoknak egymáshoz való ragaszkodása, szeretete, segítőkészsége, amely évek vagy akár évtizedek alatt kovácsolódik össze. A másik feltételt, az ápolás tárgyi ismereteit a következő fejezet tartalmazza.

Nurse Háziápolás Szolgálat

Nurse Háziápolás Szolgálat

Társaságunk, a Nurse Háziápolási Szolgálat azzal a feladattal jött létre és működik 2001. óta (2008 februárjáig L& 2000 Humánegészségügyi és Szolgáltató Bt. néven), hogy az otthonukban ellátásra, ápolásra szoruló fiatal, idős, beteg, sérült emberek ellátásában segítő kezet nyújtson. Mi, a Nurse Háziápolási Szolgálat munkatársai valljuk, hogy a magányos, elhagyott és sérült, beteg emberek életminősége, állapota empátiával, emberséggel és nem utolsósorban szaktudással javítható. Azért tesszük mindezt, hogy az általunk felügyelt, ápolt gyermekek vagy idős emberek a családjuk szerető gondoskodása mellett saját otthonukban megfelelő ellátást kaphassanak hozzátartozóik távollétében, felépülésük időszakában.

Foglalkozás egészségügy magazin hírek
Mikor forduljon orvoshoz ízületi fájdalmával?
Mikor forduljon orvoshoz ízületi... A rheumatoid arthritis rendszerint a test mindkét oldalán, és egyidejűleg több ízületben okoz fájdalmat, korai szakaszában a csukló, a kéz, a láb és a térdek ízületei lehetnek érintettek. A rheumatoid arthritis tünetei időről-időre megjelenhetnek, aztán elmúlhatnak. Ezek közé tartoznak az alábbi panaszok: Az ízületek fájdalma és duzzanata, különösen a kezek...
Modernebb lesz a bonyhádi kórház
Modernebb lesz a bonyhádi kórház Korszerűsítik a bonyhádi kórházat és rendelőintézetet 264 millió forintos...
Először nem fáj, ezért alattomos az érelmeszesedés
Először nem fáj, ezért alattomos az... A magas koleszterinszint nem fáj, ezért jellemzően későn veszik észre, amikor...
Idősgondozás

Idősgondozás

Aki szociálisan érzékeny és szívesen segít másokon, annak az egészségügy területén mindig található munka Nagy-Britanniában. Szemben a vendéglátó iparral itt van lehetőség túlórára ezért többet is lehet keresni, közben kiválóan megtanulunk angolul és még hasznos is az, amit csinálunk. Minden egészségügyi állásunkra jellemző, hogy alacsony indulótőkével is bele lehet vágni, több cég még az útiköltséget is állja.

Fertőző beteg otthoni ápolása

Fertőző beteg otthoni ápolása

A fertőző beteg otthoni ápolása különleges ismereteket igényel. Csak ezek birtokában vállalkozzunk arra, hogy fertőző betegségben szenvedő családtagunkat otthon ápoljuk. Ellenkező esetben ugyanis a beteget, a családtagokat és saját magunkat is veszélyeztetjük. Ha az orvos elrendelte a fertőző beteg otthoni elkülönítését, olyan szobával kell rendelkeznünk, amelybe a betegség tartamára az orvoson és az ápolón kívül más nem léphet be. Ha az ilyen elkülönítés feltételei otthon nincsenek meg, csakis kórházi fertőzőosztályon helyezhető el a beteg. Az elkülönítés időtartamát esetenként az orvos szabja meg. Esetenként szükség lehet a betegszobából kikerülő használati tárgyak és váladékok külön fertőtlenítésére is. A székletet és a vizeletet úgy fertőtleníthetjük, hogy azonos mennyiségű mésztejjel vagy klórmésszel keverjük, és két óráig állni hagyjuk. Csak ezután szabad akár folyóvizes, akár derítőgödrös WC-be önteni. Fertőtleníteni kell naponta a beteg mosdóvizét, tányérját, evőeszközeit, és gyógyulása után fogkeféjét és fésűjét is. Célszerű erre a neomagnolos oldat használata.

Otthonápolás

Otthonápolás

Családtagjaink betegsége többnyire váratlan eseményként következik be, kórház, orvos, nővérek, konzultáció, dignózis, gyógyítás-, gyógyulás, vagy a szomorú közlés: szerettünk tartós ápolásra szorul! Lehet, hogy mindez nem betegség, hanem édesanyánk, édesapánk élete végéhez való közeledésének szükségszerű követkeményeként ad megoldandó feladatot számunkra. A kérdés ilyenkor: Mi a teendő? Ferencz Ritához, az L& 2000 Humánegészségügyi és Szolgáltató Bt. szakmai vezetőjéhez fordultunk kérdéseinkkel.

Méhpempő

Méhpempő

A méhpempő egy igazi életelixír, mely nemcsak betegségek gyógyításában tud segíteni, de a szexuális vágyat és a teherbe esést is hatékonyan támogatja. A méhpempő a méhcsalád leg értékesebb terméke, a szaporítást végző méhek és az fejlődő új méhkirálynők tápláléka. A méhpempő elvétele a méhcsaládtól munkaigényes,és nagy szakértelmet követelő folyamat. A méhpempő egy nagyon összetett természetes anyag, mondhatjuk egy komplex biokémiai rendszer. Még DNS-t is tartalmaz. A méhpempő szintetikus előállítása eddig nem sikerült senkinek. A Méhpempőben megtalálható rengeteg olyan anyag, amely az ember táplálkozásában alapvető létfontosságú. Vásároljon tiszta méhpempőt, a kevert helyett és változtasson eddigi életén.

VB Ambulance Otthonápolás

VB Ambulance Otthonápolás

Otthoni szakápolás Házi betegápolás szolgáltatásunk célja, hogy betegeink saját otthonukban, megszokott körülmények között lábodozhassanak. Betegfelügyeletet ápolókkal, szakápolókkal végezzük, akár napi 1-2 órában is, de lehetséges a 0-24 folyamatos felügyelet. A házi betegápolással sokkal gyorsabb, kényelmesebb gyógyulási eredeményt érhetünk el mint a hagyományos kórházi ellátással.

OKJ-s képzések - Szociális gondozó és ápoló képzés

OKJ-s képzések - Szociális gondozó és ápoló képzés

Szociális gondozó és szociális ápoló képzést keres? Szeretne segíteni embertársain? A képzést követően képes lesz az ápolási és a gondozási alapfeladatok ellátására. A szociális gondozó és szociális ápoló képzés során megtanulja a gondozási és ápolási alapfeladatokat, az idősgondozás feladatait és a szükségletek felmérését. A képzés vagy 16 vagy 10 hónapig tart. Keresse fel oldalunkat, a klasszisoktatast, ahol több szociális képzés közül választhatja ki az Önhöz legközelebb állót. Szociális gondozó és szociális ápoló képzés, szociális asszisztens képzés. A képzésekkel kapcsolatos további információkért keresse fel az oldalunkat!

Hirdetés
Vérvétel beutaló és várakozás nélkül

Vérvétel beutaló és várakozás nélkül

Honlapunkon tájékozódhat az általunk nyújtott szolgáltatások köréről, eredményeinkről. Igyekszünk segíteni Önt abban, hogy tájékozott legyen laboratóriumaink vérvételi idejéről, és a vizsgálati palettánkról. Reméljük a honlap segít Önnek abban, hogy szükség esetén bizalommal forduljon kollégáinkhoz, szakdolgozóinkhoz. Jó böngészést, és mindenekelőtt eredményes gyógyulást kívánunk minden látogatónknak! Nincs szükség beutalóra, a kért vérvételt, vizeletvizsgálatot vagy más speciális szűrővizsgálatot mi elvégezzük Önnek, sorban állás és várakozás nélkül! Nézze át honlapunkat, ott megtalálja az összes vizsgálatot, amit laborunkban végzünk. Várjuk jelentkezését, kollégáink készséggel állnak az Ön rendelkezésére, ha információra vagy időpontra van szüksége.

Humanum Auxilium - ápolási munka külföldön

Humanum Auxilium - ápolási munka külföldön

Nővér, ápoló, gondozó végzettséggel rendelkezel, és beszélsz nyelveket? BIZTOS MUNKÁRA VÁGYSZ KÜLFÖLDÖN? MI BIZTOSÍTJUK! Ma már magyar állampolgároknak is az Európa Union belül és kívül számtalan országban van lehetőségük legálisan munkát vállalni. Ennek ellenére így sem egyszerű megbízható külföldi munkát találni. Cégünk ebben is próbál korrekt segítséget nyújtani. Két év előkészületet követően cégünk 2015. március 02-án alakult meg. A sok éves tapasztalat megmutatta, egy jól felépített és megszervezett cégen belül nagyobb biztonságban érezheti magát egy külföldön dolgozó ember. Munkavállalóként megtapasztaltam milyen amikor egyedül kell munkát keresnem és milyen amikor az ember magára van utalva. Célom volt olyan céget létrehozni amely stabil bázis a dolgozóknak, folyamatosan biztosít munkát, segít az ügyintézésben biztos hátteret nyújtva a jelentkezőknek. Évi 600 munkatársat közvetítünk ki külföldre, 2 hetes terminusokban, az alábbi 4 országba: Anglia, Ausztria, Németország, Svájc

A bio-kult probiotikum előnyei

A bio-kult probiotikum előnyei

A bio-kult probiotikum előnyeit és tulajdonságait ismerhetjük meg részletesen a honlap linkjére kattintva. A betegségek és antibiotikum fogyasztás során elengedhetetlen a probiotikum fogyasztása, hiszen a bélflóra egészséges baktériumai ebben az állapotban csökkennek. A bio-kult probiotikum 14 az emberi szervezet számára is rendkívül hasznos baktériumtörzset tartalmaz. Ezek a baktériumok képesek helyreállítani a bélflóra és az emésztőrendszer egészségét, valamint fenntartja az immunrendszer erejét is.

Tuti menü