Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Betegápolás - Segédeszközök képes leírás - Betegápolás.tlap.hu
részletek »

Betegápolás - Segédeszközök - Betegápolás.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: betegapolas.tlap.hu » Betegápolás - Segédeszközök
Keresés
Találatok száma - 29 db
BEMER Medicintechnika

BEMER Medicintechnika

A BEMER terápiás eszközök gyártója az Innomed International AG. (Liechteinstein) 2000. novemberétől képviselteti magát Magyarországon. Cégünk, a BEMER Medicintechnika Kft. a gyártó közvetlen magyarországi képviselete. A terápiás eszközök a BEMER3000 márkajelű professzionális mágnes és fényterápiás készülékek. Cégünk fő feladata a BEMER terápia megismertetése, népszerűsítése, oktatás és továbbképzés (kongresszus) szervezése. Ezen túlmenően biztosítjuk a terápiás eszközöket forgalmazó disztribútori hálózat kiszolgálását. Disztribútoraink képzett BEMER orvostechnikai eszköz tanácsadók. Ennek a kinevezésnek megszerzése komoly szakmai felkészültséget és tudást jelent.

Dectrade

Dectrade

A lépcső a szükséges rossz a többszintes lakásokban. Eszközeink a mindennapok komfortjának fokozását szolgálják. Lépcsőliftjeinkkel a lépcső többé nem hátránya és nem akadálya a lakásnak. A házon kívül található lépcsőkhöz is van megoldásunk. Kádliftünket azoknak javasoljuk, akik könnyedén, erőfeszítés nélkül, kényelmesen kívánnak a fürdőkádba be- illetve kiszállni. Valamennyi berendezésünk CE és BS (British Standard) minősítéssel, tanúsítvánnyal rendelkezik!

Novamed orvostechnika

Novamed orvostechnika

A szakirányú kereskedelmi piac változásainak figyelésében, illetve igényeinek felmérésében, valamint a , kórházak, háziorvosok, fogorvosok, és gyógyszertárak kiszolgálásában üzletkötőink segítik munkánkat, akik az ország minden területén képviseletet, elérhetőséget biztosítanak jelenlegi- és lelendő ügyfeleink számára. Telephelyünk Diósdon a Vadrózsa utca 3 alatt található, ahol bemutató termünk is megtekinthető.2009. márciusától email-es elérhetőséggel is rendelkezünk. Addig is készséggel állunk rendelkezésükre központi számunkon :06-23/545-520 vagy keresse bizalommal a területükön dolgozó kollégánkat.

Foglalkozás egészségügy magazin hírek
Mikor forduljon orvoshoz ízületi fájdalmával?
Mikor forduljon orvoshoz ízületi... A rheumatoid arthritis rendszerint a test mindkét oldalán, és egyidejűleg több ízületben okoz fájdalmat, korai szakaszában a csukló, a kéz, a láb és a térdek ízületei lehetnek érintettek. A rheumatoid arthritis tünetei időről-időre megjelenhetnek, aztán elmúlhatnak. Ezek közé tartoznak az alábbi panaszok: Az ízületek fájdalma és duzzanata, különösen a kezek...
Modernebb lesz a bonyhádi kórház
Modernebb lesz a bonyhádi kórház Korszerűsítik a bonyhádi kórházat és rendelőintézetet 264 millió forintos...
Először nem fáj, ezért alattomos az érelmeszesedés
Először nem fáj, ezért alattomos az... A magas koleszterinszint nem fáj, ezért jellemzően későn veszik észre, amikor...
Going Masszázslepedő és Kezelőkendő Webáruház

Going Masszázslepedő és Kezelőkendő Webáruház

Cégünk 1992-ben saját szabadalommal a kezében kezdte meg a védjeggyel ellátott kezelőkendők és masszázslepedők gyártását és forgalmazását. A mi ötletünk alapján napjainkra az ország szinte minden egészségügyi intézményében, gyógyfürdőjében, szépség- és wellness-szalonjában ismertté váltak kezelőkendőink és általánossá vált alkalmazásuk. Partnereink a páciensek egyéni higiéniájának biztosítása mellett jelentős költségmegtakarítást értek és érnek el kezelőkendőink és masszázslepedőink használatával.

Hartmann

Hartmann

A Hartmann-nál a bőr egészségének megóvása a legfőbb célunk. Orvosi kompetenciánk segít minket a bőr gyógyításában, megóvásában és ápolásában, ismereteinket a diagnózis és a kezelés során kamatoztatjuk. Termékskálánk ennek megfelelően meglehetősen széles, ezzel is ahhoz járulunk hozzá, hogy az emberek jól érezzék magukat bőrükben.

Aktív kerekesszék

Aktív kerekesszék

Milyen a jó kerekesszék? A következő néhány oldalon meg fogod érteni, mi az, ami Minket megkülönböztet versenytársainktól. Más gyártók túl extrémnek és lázadónak tartanak bennünket, mi ezt bóknak vesszük. Büszkék vagyunk arra, hogy rengeteg energiát fordítunk tervezésre és technológiára. Minden termékünket arra tervezzük, hogy növeljük életminőségedet. A megfelelő technikákat alkalmazva, Te is eljuthatsz arra a felismerésre, hogy ami életedben eddig legyőzhetetlen akadálynak tűnt, igazából egy kis erőbefektetéssel és önállóan is könnyen megoldható. Rájöhetsz, hogy egyedül is sok mindenre képes vagy! Folyamatosan versenyeztetjük magunkat, hogy a körülmények tükrében a lehető legjobban élhesd életed. Termékeink lehetővé teszik, hogy megadják azt a szabadságot, hogy az élet fontos dolgaira koncentrálhass. Azt szeretnénk, hogy a világ végre felismerje, amit Te már tudsz, van élet a sérülés, baleset után is. Ha azok közé a mozgássérültek közé tartozol, akik a fizikumuknak megfelelő legnagyobb önállóságot igyekeznek elérni, hogy például a leglényegesebbet említsük: tudni szeretnél az utcán önállóan közlekedni, egész biztosan a mi sport székünkre van szükséged!

Ko-Medic

Ko-Medic

Célunk - az egészségügy nehéz helyzete miatt - barátságos árak kialakítása, kiváló minőség mellett. Mindezt nagy múlttal rendelkező külföldi és belföldi partnereink révén tudjuk elérni. Beszállítóink által, termékeinkben ötvöződik a német precizitás, az osztrák megbízhatóság, a svájci pontosság és az olasz design. Lehetőség szerint igyekszünk a kereskedelmi kapcsolódási pontokat kihagyni, ezzel is a termékeink alacsony árát szavatolni. Termék-palettánkat folyamatosan bővítjük új beszálítók felkutatásával. Minden hónapban új akciókkal igyekszünk tisztelt partnereink rendelkezésére állni.

Meditech

Meditech

A Meditechnél 1990 óta gyártunk a szív és az érrendszer vizsgálatára alkalmas, csúcsminőségű, számítógépes diagnosztikai eszközöket. Fő termékünk a nemzetközileg elismert 24 órás ambuláns vérnyomásmérő. Célunk, hogy termékeink minősége és megbízhatósága esélyt adjon a tökéletes gondokodásnak, a teljesebb egészségnek. Minőségbiztosítási rendszerünk 1997 óta ISO9001 szabvány szerint tanúsított, termékeink megfelelnek az EU orvosi eszköz direktívájának, így jogosultak a tanúsított CE jelre.

Meyra-Ortopedia

Meyra-Ortopedia

Carry hordozó ülés, mely nagyon hasznos segítség mozgásukban korlátozott embertársaink lépcsőn történő szállításához. Mostantól mindkét üzletünkben elérhető. Egyénre szabott megoldások, életvitelt segítő eszközök, tanácsadás, szerviz, javítás, bérlés. Akadálymentesítési ötletek, megoldások, berendezések.

Hirdetés
Omker

Omker

Az Orvosi Műszerkereskedelmi Rt-t 1950-ben alapította az Egészségügyi Minisztérium. 1992-ben jött létre az OMKER Rt, amely 1993-ban privatizációs eljárás után került szakmai, illetve pénzügyi befektetők és magánszemélyek tulajdonába. 2001-ben újabb tulajdonos váltás következett be, és az OMKER ZRT. a HUNGAROPHARMA ZRT. tulajdonába került. 2004 májusától az ELIT ZRT. a társaság tulajdonosa. Az új tulajdonos által kialakított stratégia szerint a társaság a jövőben a kiskereskedelmi tevékenységre koncentrál. Az OMKER ZRT. kereskedelmi szolgáltatások különböző egészségmegőrző-, illetve betegség megelőző termékeket forgalmazó vállalkozás. A forgalmazott termékeket kül,- és belföldi gyártóktól szerzi be, amelyeket magyar egészségügyi intézményeknek, illetve magánszemélyeknek a hatályos direktíváknak, valamint a vevői követelményeknek megfelelően értékesít.

Airfresh légtisztító

Airfresh légtisztító

Levegőtisztító készülékeink kiszűrik a levegőből a port, pollent, az atkákat és a penészgombákat. A légtisztítók közömbösítik és lebontják a mérgező gázokat, melyeket a lakásban alkalmazott vegyszerek és a kipufogó gázok okoznak. A légtisztítók használatával jelentősen csökken az allergia és az asztma tünete.

Aktív Balzsam aranyérre

Aktív Balzsam aranyérre

Az Aktív Balzsam sejtregeneráló, vitalizáló, sebgyógyító, a bőr vérellátását és a sejtek anyagcseréjét stimuláló természetes készítmény.Standardizált gyógynövény készítmény, kiemelkedően magas hatóanyag tartalommal. Mélyen a bőr felszíne alatt is kifejti gyógyító hatását, kiváló eredménnyel hasznosítható sokféle bőrelváltozás tünetmentesítésére, belgyógyászati problémák kezelésére ideg- ,izom- ,és ízületi fájdalmak és gyulladások csökkentésére, sebek, égési sérülések kezelésére .

Mágnesterápia, mágneses ágybetét a Jumoden Bt-től

Mágnesterápia, mágneses ágybetét a Jumoden Bt-től

A mágnesterápia területén 1998. óta tevékenykedünk. A mágnesterápia többek között reuma-, gerincfájdalom-, csontritkulás, gerincsérv és még rengeteg fájdalmas betegségek esetében is alkalmazható. Az orvostudomány fejlődésével több alternatív gyógymód is a rendelkezésünkre áll. Mágneses ágybetét, mágneses lepedő forgalmazása és gyártása foglalkozunk. Kitűnő termékeinknek köszönhetően sikerült több ezer emberhez eljuttatnunk különböző termékeinket, amit leginkább egészségmegőrzés és betegségmegelőzés céljából használnak ügyfeleink.

Vízhatlan matracvédők a gyártótól

Vízhatlan matracvédők a gyártótól

Textíliák közvetlenül Magyar gyártótól. Cégünk 1992 óta gyárt ágy- és matracvédőket, vízhatlan lepedőket. Egyedi igények gyors és precíz kiszolgálása, ezt jelenti a Napfény Paplan. Szép álmokat kínálunk... Használja ki az internet és a gyártócég előnyeit és vásároljon közvetlenül Magyar gyártótól Magyar terméket. Mind kényelmi, mind védelmi célt szolgáló termékeinkkel szolgáljuk megrendelőinket. Céljuk az igen drága matracok és ágyak védelme úgy, hogy az mindvégig észrevétlen maradjon a rajta fekvő ember számára.

Ágymelegítők, takarók,párnák,plédek

Ágymelegítők, takarók,párnák,plédek

Vérnyomás- és vércukorszintmérők, mágneses termékek, légtisztitók, pulzusmérők, búzafű, bébi-gyermek termékek, infralámpák széles választékából választhat webáruházunkba. Egészségpénztárban elszámolható termékek nagy választékban kaphatók áruházunkban! Gyógyászati segédeszközök, fitness termékek, masszírozógépek, mérőkészülékek, mágneses termékek és szépségápolási termékek széles választékát találja meg webáruházunkban.

Otthoni gyógyászati termékek

Otthoni gyógyászati termékek

Az otthon használatos gyógyászati termékekben oldalunk széles kínálatot nyújt. Kényelmét, online vásárlási lehetőség biztosítja, így ha csak tartozékra van szüksége vagy akár egy új termékre, nem kell hosszasan bolyongani a városban, vagy vidékről felutaznia, csak rendelje meg és házhoz szállítjuk. Általunk forgalmazott termékek elérik a 20 különböző kategóriát, így majdnem biztos, hogy amire szüksége van, azt nálunk megtalálja!

 Párátlanító

Párátlanító

Páramentesítő készülékkel otthonában vagy munkahelyén újra kellemes lesz a levegő nedvesség tartalma. Segítünk eligazodni kérdéseiben és a széles kínálatban, termékünk jótékony hatását pedig 36 óra elteltével élvezheti. A párás levegő sok gondot jelent, nem csak pusztán esztétikailag a falon, de bútorainkat és egészségünket sem kíméli. Készülékeink segítségével a levegő nedvesség tartalma újra kellemes lesz, így hosszú távra megoldhatja problémáját és elkerülheti a megbetegedéseket. Segítünk eligazodni kérdéseiben és a széles kínálatban, termékünk jótékony hatását pedig 36 óra elteltével élvezheti. Forduljon hozzánk bizalommal.

Tuti menü