Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Betegszállítók képes leírás - Betegápolás.tlap.hu
részletek »

Betegszállítók - Betegápolás.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: betegapolas.tlap.hu » Betegszállítók
Keresés
Találatok száma - 6 db
Főnix

Főnix

A mitológiai, poraiból feltámadó FŐNIX madár motívumot 2002-ben választottuk jelképünkké. Társaságunk munkatársai minden percben a tenni akarás és tudás birtokában azon dolgoznak, hogy pácienseink betegségükből mielőbb meggyógyuljanak, testi és lelki egészségüket minél tovább megőrizzék. Szeretjük a szakmai kihív ást jelentő feladatokat, de korlátainkat is jól ismerjük. Hisszük, hogy hazánkban sok tekintetben mi nyújtjuk a legjobb egészségügyi szolgáltatást, de ami nem profilunk, abban is tudjuk, ki a legjobb. Ezen az elven alapul szolgáltatói hálózatunk. Pácienseink biztonságáért érzett felelősségünk tudatában szolgáltatásainkat a nap 24 órájában, az év 365 napján biztosítjuk.

Sanamed

Sanamed

Társaságunk létrehozásának gondolata 1995-ben vetődött fel, az éppen akkor is válságban lévő egészségügy, tapogatózó, első vállalkozásainak megalakulásakor. Létrejöttének nem titkoltan az volt a szándéka, hogy úgy segítse a betegek ellátását, hogy az egy új gazdasági formának megfelelően érdekelté tegye a rendszerben dolgozókat, a szolgáltatás minél jobb végzésében. Ehhez mindenféleképpen, új forrásokat kellet teremteni. Céljainkat megfogalmazva, a társaságot 8 orvos alapította 1996-ban. 1996. szeptember 1-től, közvetlen OEP finanszírozásban felnőtt és gyermek háziorvosi körzet betöltésével, betegszállítás indításával, közreműködőként pedig a Ceglédi Toldy Ferenc Kórház - Rendelőintézet orvos ügyeletének megszervezésével kezdete működését Társaságunk.

Pannon Mentő

Pannon Mentő

Szolgálatunk Somogy megye betegszállítását végzi 1995 óta. Szolgálatunk megalakulása óta folyamatosan fejlődünk mind dolgozói létszám, mind pedig infrastruktúra területén. Szolgálatunk végez programozott illetve egyéb betegszállítást és rendezvények egészségügyi biztosítását vállaljuk. Gépparkunk jelenleg 15 mentő és ülő betegszállító autóval rendelkezik, túlnyomó többsége modern, kényelmes, melyek megfelelnek a kor követelményeinek, légkondicionált illetve biztonsági berendezésekkel ellátott modern CITROËN, illetve FORD flotta.

Foglalkozás egészségügy magazin hírek
Mikor forduljon orvoshoz ízületi fájdalmával?
Mikor forduljon orvoshoz ízületi... A rheumatoid arthritis rendszerint a test mindkét oldalán, és egyidejűleg több ízületben okoz fájdalmat, korai szakaszában a csukló, a kéz, a láb és a térdek ízületei lehetnek érintettek. A rheumatoid arthritis tünetei időről-időre megjelenhetnek, aztán elmúlhatnak. Ezek közé tartoznak az alábbi panaszok: Az ízületek fájdalma és duzzanata, különösen a kezek...
Modernebb lesz a bonyhádi kórház
Modernebb lesz a bonyhádi kórház Korszerűsítik a bonyhádi kórházat és rendelőintézetet 264 millió forintos...
Először nem fáj, ezért alattomos az érelmeszesedés
Először nem fáj, ezért alattomos az... A magas koleszterinszint nem fáj, ezért jellemzően későn veszik észre, amikor...
Mentők és Betegszállítók Országos Egyesülete

Mentők és Betegszállítók Országos Egyesülete

Az egyesület 1995-ben alakult. Összefogja mindazon gazdasági társaságokat, karitatív szervezeteket, természetes személyeket, akik Magyarország területén az Országos Mentőszolgálaton kívül mentéssel, vagy a betegszállítás valamely formájával foglalkoznak.

Misszió Mentő Betegszállító

Misszió Mentő Betegszállító

Cégünket családi vállalkozásként 2003 decemberében alapítottuk azzal a céllal, hogy Győr-Moson-Sopron Megyében az Országos Mentőszolgálat munkáját segítve javítsuk a betegszállítás helyzetét. Törekszünk arra, hogy az elvárt szakmai követelményeknek megfelelően korszerű mentéstechnikai eszközeinkkel és szaktudásunkkal, a hozzánk forduló betegek, hozzátartozók valamint orvosaik kérésének megfelelve magas színvonalú egészségügyi szolgáltatást tudjunk nyújtani.

Feri-Med

Feri-Med

Olyan esetekben, amikor ügyfelünk vagy valamely családtagja mozgásképtelenné válik a beteg ide ? oda szállítása egyre nehezebbé válik ez idő során. Legyen szó egy hosszan tartó betegségről, ami sok kontrol vizsgálatot igényel, vagy idősekről, kollégáink segítenek Önnek. Sok esetben az okozza a problémát, hogy az adott családnak nincs megfelelő járműve amivel megoldható lenne a szállítás. Hiszen egy fekvő, de még egy ülőbeteg számára is fontos, hogy megfelelő körültekintés mellett juthasson el egyik pontból a másikba. Szakképzett ápolóink az ilyen esetekben nyújtanak nagy segítséget ügyfeleink számára. Jól felszerelt autóink és gondos sofőrjeink kényelmesen és biztonságosan juttatják el Önt orvoshoz, vagy a kórházba

Tuti menü