Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Sürgősségi ellátás, távfelügyelet képes leírás - Betegápolás.tlap.hu
részletek »

Sürgősségi ellátás, távfelügyelet - Betegápolás.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: betegapolas.tlap.hu » Sürgősségi ellátás, távfelügyelet
Keresés
Találatok száma - 5 db
Elsősegély információs portál

Elsősegély információs portál

Mindenkivel előfordulhat, hogy ismerősei, szerettei közül rosszul lesz valaki, esetleg kisebb vagy komolyabb baleset áldozatává válnak. Vajon abban a feszült helyzetben elsősegélynyújtóként hogyan fog Ön reagálni, tudni fogja hogy mi a teendője, milyen műveleteket kell végrehajtania, melyekkel akár életeket is menthet? A megoldásokat megtalálja információs portálunkon.

Segítség, gondoskodás a mindennapokban

Segítség, gondoskodás a mindennapokban

Beteg, idős, mozgásukban korlátozott emberek és hozzátartozóik számára nyújt segítséget és távgondoskodási lehetőséget a Cégünk által forgalmazott Telecare készülék és más rádiófrekvenciás távfelügyeleti rendszer. A telecare fantázianevű készülék leginkább a magánszemélyek, a Rondish pedig intézmények számára ajánlott. Az egészségügyi vészhelyzeteken kívül a rendszerhez illeszthető számos kiegészítő egység segítheti a hétköznapi veszélyforrások érzékelésében használóját.

Multi Alarm Zrt.

Multi Alarm Zrt.

A Multi Alarm Zrt. által működtetett Egészségügyi vészhívó szolgáltatás egy könnyen kezelhető vészhívó készülékből, valamint a társaság által országos szinten biztosított napi 24 órás távfelügyeleti szolgáltatásból áll. Az eddig jellemzően szociális intézmények számára kínált Egészségügyi vészhívó szolgáltatást most akciós áron magánszemélyek számára is elérhetővé tették. Így az idős, beteg, egyedül élő emberek már két gombnyomás segítségével is rögtön elérik a számukra akár életmentő jelentőséggel is bíró vészhívó szolgáltatást.

Foglalkozás egészségügy magazin hírek
Mikor forduljon orvoshoz ízületi fájdalmával?
Mikor forduljon orvoshoz ízületi... A rheumatoid arthritis rendszerint a test mindkét oldalán, és egyidejűleg több ízületben okoz fájdalmat, korai szakaszában a csukló, a kéz, a láb és a térdek ízületei lehetnek érintettek. A rheumatoid arthritis tünetei időről-időre megjelenhetnek, aztán elmúlhatnak. Ezek közé tartoznak az alábbi panaszok: Az ízületek fájdalma és duzzanata, különösen a kezek...
Modernebb lesz a bonyhádi kórház
Modernebb lesz a bonyhádi kórház Korszerűsítik a bonyhádi kórházat és rendelőintézetet 264 millió forintos...
Először nem fáj, ezért alattomos az érelmeszesedés
Először nem fáj, ezért alattomos az... A magas koleszterinszint nem fáj, ezért jellemzően későn veszik észre, amikor...
Enetto Bt.

Enetto Bt.

A biztonságos munkahelyi környezet és az egészséges munkavállaló a termelékenység kulcsa. Ezen alapok megteremtésének a szolgálatában nyújtunk minőségi üzemorvosi ellátást immár 30 év foglalkozás-egészségügyi tapasztalatával! Működésünket a munkaügyi törvény szabályozza 89/1995 (VII/14) rendeletben, miszerint minden cégnek kötelező üzemorvosi ellátást biztosítani alkalmazottjai részére. Mi segítünk ezt minél könnyebben és költséghatékonyabban megoldani! Áraink 30%-kal az engedélyezett üzemorvosi díjszabás alatt vannak!

Swiss Clinic orvosi ügyelet

Swiss Clinic orvosi ügyelet

A Swiss Medical Services Egészségügyi Kft. szolgáltatásai között számos szűrővizsgálat szerepel, amelyek segítségével megelőzheti az egészségügyi problémák kialakulását. Menedzser szűrés szolgáltatásunkkal idejében tehet a stressz által okozott betegségek ellen. A foglalkozás egészségügy keretében üzemorvos és referens kollégáink széleskörűen látják el a cégek számára elengedhetetlen feladatokat. Kínálatunkban természetesen a különböző szakrendelések és a sürgősségi ellátás is megtalálható. A Swiss Medical Services Egészségügyi Kft. egyaránt nyújt szolgáltatást magánszemélyek és céges ügyfelek számára. A sürgősségi ellátás és a szakrendelések mellett több szűrővizsgálatot is végzünk. Üzemorvos kollégáink segítségével a foglalkozás egészségügy területén is számos feladatot ellátunk.

Tuti menü